Цветът на душата

BraveBrand представя: Румяна Величкова, професионален имидж консултант

Ако играем на асоциации, какво ще сложите срещу думата „цвят”? Инстинктивно ние избираме Пикасо. Картините му са доказателство, за силата на добре подбраните цветове, а той кратко обяснява смелостта си да се изразява така – „Когато нямам повече синьо, слагам червено“. И дотук с асоциациите, защото смелостта на гения може да се окаже фатална, ако я пренесем в гардероба си.

А кои са нашите цветове, не тези, които ни харесват, а тези, които ни отиват, важно уточнение, питаме Румяна Величкова. Тя работи под дъгата. Иначе казано отлично знае на кой какво му отива.

Завършила е The Style Core Institute в САЩ. А у нас е един от водещите имидж консултанти.

video

„Ние в крайна сметка не се раждаме, знаейки кое най-много ни отива като цветове, като форми като структури, нямаме толкова време да мислим за тези неща и тук е моята роля. Аз помагам за това”, обяснява деликатно Румяна.

В следващия миг усмивката и прелива в сериозен поглед, нарежда на работната си маса много красиви неща, които на професионален език се наричат „сечива”. С тях се кове добрият имидж.

Цвят по цвят, форма по форма. За да  постигнем себе си. Защото формулата за вътрешна хармония, минава през външния израз. Останалото е фантазия.


Какво е BraveBrand? 

video

След като харесвате нашите истории...

Последвайте ни в социалните мрежи!